Πρώτο post (ελπίζω όχι και το τελευταίο)

Number One

Σήμερα ήταν μια κανονική ημέρα όπως όλες οι άλλες και συγκεκριμένα Παρασκευή που περιμένεις πως και πως να τελειώσεις την δουλειά για να ξεκινήσουν τα σχέδια για το Σ/Κ που έρχεται.

Βγάζοντας φωτοτυπίες στην δουλειά σε έναν από τους πολλούς ειδικά διαμορφωμένους χώρους που έχουμε με φωτοτυπικά μηχανήματα … τσουπ περνάει ο συνάδελφος Γιώργος και πιάνουμε για ένα λεπτό (τόσο ήταν μην νομίζετε, άλλωστε στην εταιρεία ειδικά τους τελευταίους μήνες όλοι τρέχουμε) την κουβέντα. Το πρώτο πράγμα που λέμε πάντα είναι για τις ξένες σειρές. Ποιο επεισόδιο είδες; Τι εξήγηση έδωσες για το τέλος της τάδε σειράς; Ποια να ξεκινήσω τώρα; κτλπ. Εκεινό το λεπτό όμως συζητήσαμε πως όλα αυτά που λέμε για τις σειρές θα μπορούσαμε να τα καταχωρούμε σε ενα blog και να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις σειρές και την πλοκή τους και πολλά άλλα πράγματα που να δίνουν στον αναγνώστη μια εικόνα για το αν αξίζει να ξεκινήσει μια σειρά, τι “γεύση” μας άφησε και όλα αυτά που ενδιαφέρουν τους κολλημένους (όπως και εγώ) με τις ξένες σειρές.

Το θέμα είναι πως πάντα ήθελα να το ξεκινήσω αλλά το αμελούσα και σκεφτόμουν πάντα πως καλό θα ήταν να έχει και άλλη θεματολογία το blog εκτός από σειρές όπως και τεχνολογία ή και κάτι άλλο. Ήρθε η ώρα να το ξεκινήσω και να δούμε που θα μας βγάλει.

Καλή αρχή λοιπόν !

Pierotos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s