The Night Of

The Night Of

Η αλήθεια είναι από τον τίτλο δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά, ούτε και από την φωτογραφία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που βλέπεις HBO (Home Box Office) καταλαβαίνεις πως 9 στις 10 αυτό που θα δεις δεν θα το μετανιώσεις.

Άντρας, φοιτητής, αριστερόχειρας. Λένε πως οι αριστερόχειρες είναι έξυπνα άτομα και “στροφάρουν” πιο γρήγορα από τον μέσο όρο. Παρακολουθεί μπάσκετ στο πανεπιστήμιο, πολύ θα ήθελε να παίξει αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα του, δεν το χει. Δεν σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει και δεν προκαλεί. Ίσως θέλει να περνάει απαρατήρητος επειδή είναι μουσουλμάνος.

Δέχεται πρόσκληση όμως από ενα συμφοιτητή του, έγχρωμο, να παρευρεθεί σε ένα πάρτι όπου θα έχει πολλές γυναίκες. Η οικογένεια του δεν το εγκρίνει αν και ο Nasir θα κανονίσει με τον φίλο του που έχει αυτοκίνητο να πάνε μαζί. Δυστυχώς όμως για κακή του τύχη ο φίλος του το ακυρώνει με αποτέλεσμα να πάρει κρυφά το ταξί του πατέρα του. Είναι βράδυ 24ης Οκτωβρίου 2014 και ο φίλος μας είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο, έτσι νιώθει τουλάχιστον.

Το πάρτι είναι στο κέντρο οπότε θα κάνει μεγάλη διαδρομή για να φτάσει εκεί. Δεν τον νοιάζει, η νύχτα είναι δική του. Σταματημένος σε κάποιο φανάρι όμως μια όμορφη νεαρή γυναίκα μπαίνει στο ταξί του. Δεν ξέρει καν πως να χρησιμοποιήσει το φως στη οροφή που δείχνει πότε δουλεύει και πότε όχι. Βέβαια δεν θα πει όχι στην συγκεκριμένη πελάτισσα και θα την πάει όπου την ευχαριστεί.

Θα περάσουν μαζί ένα πολύ όμορφο βράδυ που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο. Τελικός προορισμός το σπίτι της. Του ζητάει να ανέβει επάνω. Σιγά μην πει όχι. Το ένα ποτό φέρνει το άλλο, λίγη κόκα και μετά από λίγη ώρα κάτι που ίσως δεν είχε ξανακάνει ποτέ στην ζωή του, σεξ.

Ο Nasir ξυπνά στην κουζίνα, άγνωστο πως βρέθηκε εκεί. Ανεβαίνει στην κρεβατοκάμαρα να πάρει τα ρούχα του, τα κλειδιά του ταξί και να την αποχαιρετήσει. Δυστυχώς εκείνη δεν αποκρίνεται στα λόγια του οπότε και ανοίγει το φως να δει τι γίνεται. Η κοπέλα είναι κατακρεουργημένη, βρίσκεται σε μια λίμνη αίματος πάνω στο κρεβάτι που πριν λίγο έκαναν σεξ. Πανικόβλητος τρέχει να φύγει. Το σοκ για τον ίδιο, τεράστιο. Γιατί την σκότωσε; Βασικά, ποιος την σκότωσε; Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του. Αθώος ή ένοχος; Το δράμα του Nasir μόλις ξεκίνησε.

Να την δω; Άλλη μια μίνι-σειρά με λίγα επεισόδια που έχει αρκετό ενδιαφέρον και αξίζει να δείτε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πληροφορίες: 1 κύκλος (2016) με 8 επεισόδια σύνολο, διάρκειας περίπου 60 λεπτών το καθένα. Δράμα και έγκλημα είναι τα χαρακτηριστικά του The Night Of. Βαθμολογία στο IMDb 8.5/10 με 110k+ ψήφους.

Η σειρά έχει τελειώσει.

One thought on “The Night Of

  1. Pingback: Venom | Blog για σειρές και ταινίες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s