Relatos salvajes – Wild Tales

Wild Tales

Άλλη μία Αργεντίνικη-Ισπανική ταινία με πολύ καλές κριτικές. Για την ακρίβεια δεν είναι μία ταινία με μια συγκεκριμένη υπόθεση αλλά 6 μίνι επεισόδια-ιστορίες διαφορετικά μεταξύ τους αλλά με πολλά κοινά στοιχεία. Όλες έχουν κάτι να σου πουν-δείξουν. Ας πάμε να τις δούμε συνοπτικά παρακάτω.

Pasternak – Ένα αεροπλάνο είναι έτοιμο να απογειωθεί για κάποιο εξωτικό προορισμό. Οι επιβάτες επιβιβάζονται και όλα φαίνονται νορμάλ. Κατά την διάρκεια της πτήσης κάποιοι χαλαρώνουν και κάποιοι άλλοι πιάνουν την συζήτηση. Ένας κριτικός μουσικής φλερτάρει ένα μοντέλο. Πάνω στην συζήτηση συνειδητοποιούν πως και οι δύο τους έχουν ένα κοινό γνωστό. Μία άλλη επιβάτης ακούει και συμπληρώνει πως και αυτή τον γνωρίζει. Και άλλος επιβάτης πετάγεται ακούγοντας το όνομα του. Μα τι γίνεται επιτέλους σε αυτή την πτήση;

The Rats – Ένας πολιτικός πηγαίνει σε ένα εστιατόριο να γευματίσει. Εκεί τυχαίνει να δουλεύει μια σερβιτόρα όπου της έχει καταστρέψει την ζωή. Εκείνος δεν την θυμάται και παραγγέλνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η επιρροή και ο εγκληματικός χαρακτήρας της μαγείρισσας δείχνουν πως δεν θα είναι μια ήσυχη βραδιά.

The Strongest – Πόσες φορές βρίσκεις στο δρόμο σου τύπους που πάνε αριστερή λωρίδα με 50km/h ή οδηγούν λες και είναι μόνοι τους στο δρόμο; Ένας κουστουμαρισμένος, αμαξάτος και σενιέ πενιέ τύπος βρίζει και κορνάρει ένα τύπο που οδηγεί ένα χάρβαλο στην μέση του δρόμου. Τον προσπερνά και συνεχίζει την πορεία του, όμως όλα θα αλλάξουν όταν θα τον πιάσει λάστιχο και το σαράβαλο τον φτάσει.

Little Bomb – Πετυχημένος μηχανικός και για την ακρίβεια ειδικός στις κατεδαφίσεις εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία. Δεν ανέχεται τον δημόσιο μηχανισμό και το πως αυτός λειτουργεί. Δεν θα αργήσει όμως να χάσει την δουλειά του αλλά και να αλλάξει ολόκληρη η ζωή του. Αφορμή, ένα παράνομο παρκάρισμα και ο οξύθυμος χαρακτήρας του.

5η The Proposal – Γνωρίζουμε πως με το χρήμα πολλά μπορείς να πετύχεις και εννοείται πολλές φορές χωρίς να ακολουθήσεις τον σωστό δρόμο. Ο γιός μιας εύπορης οικογένειας εμπλέκεται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το θύμα μια έγκυος γυναίκα. Τι θα κάνει η οικογένεια για να μην μπει ο γιος τους φυλακή;

Until Death Do Us Apart – Σε γάμο πολλοί έχουμε πάει αλλά σαν και αυτόν δύσκολο. Κατά την διάρκεια του τραπεζιού η νύφη αντιλαμβάνεται πως ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκεται μια πολύ όμορφη κοπέλα με την οποία ο σύζυγος της είχε ερωτικές επαφές ενώ ήταν μαζί. Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει, ε;

Να την δω; Ναι να την δεις. Κάποιες ιστορίες θα σου αρέσουν και ίσως με κάποιες να δυσανασχετήσεις. Το σίγουρο είναι όμως πως όλες θα σου περάσουν το μήνυμα τους.

Πληροφορίες: 2014 – 2h 2min. Δράμα, κωμωδία και θρίλερ είναι τα χαρακτηριστικά της ταινίας Relatos salvajes. Βαθμολογία στο IMDb 8.1/10 με 118.632 ψήφους.

One thought on “Relatos salvajes – Wild Tales

  1. Pingback: El secreto de sus ojos – The Secret in Their Eyes | Blog για σειρές και ταινίες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s