Spider-Man: Homecoming

Spider-Man Homecoming

Για άλλη μια φορά ο άνθρωπος αράχνη έρχεται να καταπολεμήσει το έγκλημα. Μόνο που δεν είναι μία συνηθισμένη ταινία με τον Spider-Man. Δεν ξέρω αν έχετε δει την ταινία Avengers αλλά το τέλος της σηματοδοτεί την αρχή της συγκεκριμένης ταινίας.

Στην ταινία Avengers οι ήρωες μας (Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), etc.) πολεμούν τον Loki (Tom Hiddleston γνωστός και από τις ταινίες Thor αλλά και την σειρά The Night Manager). Ο Loki μαζί με τους σύμμαχους εξωγήινους θα προσπαθήσουν να κυριεύσουν την γη.

Κατά την διάρκεια της μάχης πολλά εξωγήινα μέρη έπεσαν στην Νέα Υόρκη. Μετά την νίκη των Avengers η πόλη βρήκε και πάλι τους κανονικούς της ρυθμούς. Ο δήμος αναθέτει στον Adrian Toomes (Michael Keaton) να καθαρίσει τα απομεινάρια. Κατά την διάρκεια όμως των εργασιών εμφανίζονται αρκετοί οπλισμένοι κουστουμαρισμένοι τύποι με τους δικούς τους εργάτες και τους ενημερώνουν πως η περισυλλογή είναι πια στην δική τους δικαιοδοσία. Φυσικά αυτό δεν θα αρέσει στον Adrian και στους εργάτες του καθώς μένουν χωρίς δουλειά.

Πολλά εξωγήινα πράγματα έχουν κρατηθεί από τον Adrian και τους συναδέλφους του χωρίς όμως κανείς να το γνωρίζει. Με αφορμή την λύση του συμβολαίου, αυτός και το προσωπικό του ανακαλύπτουν τι ακριβώς έχουν στα χέρια τους. Θα δημιουργήσουν συσκευές που θα τους βοηθήσουν να πετάνε, όπλα από άλλο πλανήτη και φυσικά θα τα χρησιμοποιήσουν για το δικό τους συμφέρον.

8 χρόνια έχουν περάσει από την εισβολή των εξωγήινων και ο φίλος μας Peter Parker (Tom Holland) είναι μαθητής σε ένα σχολείο στο Queens της Νέας Υόρκης. Μετά το σχολείο καταπολεμά το έγκλημα και ελπίζει να γίνει ένα από τα μέλη των Avengers. Ένα βράδι θα βρεθεί αντιμέτωπος με κακοποιούς οι οποίοι ληστεύουν ένα ATM. Φαίνεται να τους “έχει” αλλά μόλις βγουν τα όπλα θα καταλάβει πως οι ληστές χρησιμοποίησαν τεχνολογία από άλλο πλανήτη.

Θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ανακαλύψει τον δημιουργό των όπλων. Άλλωστε μεγάλος του καημός είναι να τον πάρει στα σοβαρά ο Tony Stark (Iron Man) και να τον εντάξει στην ομάδα των Avengers. Θα καταφέρει να αποδείξει την αξία του;

Να την δω; Αφού μπήκες στον κόπο και διάβασες το post σημαίνει πως είσαι Marvel-άκιας. Φυσικά και θα την δεις.

Πληροφορίες: 2017 – 2h 13min. Δράση, περιπέτεια και επιστημονική φαντασία είναι τα χαρακτηριστικά της ταινίας Spider-Man: Homecoming. Βαθμολογία στο IMDb 7.7/10 με 210.906 ψήφους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s