The LEGO Batman Movie

The Lego Batman Movie

Ποιος φαν των LEGO δεν έχει δει έστω και μία από τις πολλές ταινίες που κυκλοφορούν με τα αγαπημένα μας τουβλάκια. Διάλεξα την συγκεκριμένη γιατί συνδυάζει τα LEGO μαζί με έναν από τους αγαπημένους μου ήρωες που δεν είναι άλλος από τον Batman!

Στην συγκεκριμένη ταινία ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Batman είναι ο Joker (κατά την άποψη του Joker). Αυτός θα συνωμοτήσει μαζί με όλους τους άλλους εχθρούς του Batman ώστε επιτέλους το κακό να κυριαρχήσει. Η παρέα του Joker δεν είναι άλλη από τους Μπέιν, Γρίφο, Διπρόσωπο, Κάτγουμαν, Πόιζον Άιβι, Πιγκουίνο και πολλούς άλλους. Όλοι μαζί θα συνεργαστούν ώστε να καταλάβουν το Γκόθαμ Σίτι και να νικήσουν τον Batman. Φυσικά δεν θα λείψει και ο “φίλος” του Batman, Superman.

Η πρώτη αποστολή που έχει να αντιμετωπίσει ο μαύρος ιππότης είναι μία βόμβα που έχει τοποθετηθεί στο πυρήνα του αντιδραστήρα που βρίσκεται στο Γκόθαμ Σίτι. Το μόνο αίτημα των κακών είναι να τους παραδοθεί από τη Δήμαρχο το κλειδί της πόλης. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και ο Batman έχει μόνο 5 λεπτά για να καταφέρει να εξουδετερώσει τους εχθρούς του και να σώσει την πόλη. Θα τα καταφέρει;

Από την πρώτη στιγμή θα δούμε όλα τα οχήματα και gadget που έχει στην διάθεση του ο Batman. Πολλά αυτοκίνητα, καράβια, αεροπλάνα, και ότι άλλο βάλει ο νου σας είναι εκεί. Είναι εντυπωσιακό τι μπορεί κανείς να κάνει με λίγη φαντασία και πολλά τουβλάκια Lego. Το σπήλαιο και γενικά το σπίτι του έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και ο αγαπημένος μας Άλφρεντ που πάντα καθοδηγεί τον Μπρους.

Η ταινία δεν είναι μόνο τα παραπάνω φυσικά αλλά έχει να κάνει και με την εργένικη ζωή του Μπρους Γουέιν. Άθελα του θα υιοθετήσει ένα παιδί όντας και αυτός ορφανός. Όταν δεν υπάρχει έγκλημα στην πόλη του Γκόθαμ πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο ενδιαφέρον στην ζωή του και αυτό θα είναι ο γιός του.

Από την αρχή θα καταλάβετε πως το όλο σκηνικό εκτός απο περιπετειώδες είναι και κωμικό. Άλλωστε είναι μία Lego ταινία, κατάλληλη και για παιδιά αλλά με την παρουσία γονέων μιας και έχει χαρακτηριστεί ως PG (parental guidance – γονική καθοδήγηση). Πολύ μουσική αλλά και αστείες σκηνές θα χαρίσουν χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Παρακάτω θα βρεις όλες τις ταινίες Lego:

Να την δω; Είναι μία ευχάριστη, γεμάτη φιγούρες Lego ταινία. Ξέρεις τι θα δεις οπότε στην κρίση σου είναι. Have fun!!

Πληροφορίες: 2017 – 1h 44min. Δράση, περιπέτεια, οικογενειακή και κινούμενα σχέδια είναι τα χαρακτηριστικά της ταινίας The LEGO Batman Movie. Βαθμολογία στο IMDb 7.3/10 με 99.601 ψήφους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s