Avengers: Infinity War

Avengers infinity war

Υπέροχο, ατελείωτο, χορταστικό, δυναμικό, εκρηκτικό και άλλα πολλά θετικά επίθετα για την ίσως καλύτερη ταινία των εκδικητών. Φυσικά δεν θα είναι μόνοι, οι σύμμαχοι πολλοί και όλοι ενωμένοι με μόνο σκοπό την σωτηρία του σύμπαντος.

Μετά την πρώτη τους ταινία το 2012, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από τους φαν του είδους, ακολούθησε το 2015 “H εποχή του Ultron” και όλοι περιμέναμε την επόμενη ταινία τους. Αυτή ήρθε φέτος (2018) με την παρουσία πάρα πολλών σούπερ ηρώων όπου όλοι μαζί πρέπει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν την υπέρτατη απειλή, τον Thanos.

Ο Thanos (Josh Brolin), που αν είχε και κέρατα μπορεί και να τον μπερδεύατε με το Hellboy :-p , είναι ο εχθρός που κανείς δεν θέλει να έχει. Πανίσχυρος με μόνο σκοπό τον αφανισμό ολόκληρων λαών. Για να μπορέσει όμως να το κάνει αυτό και μάλιστα με πολύ πιο εύκολο τρόπο, πρέπει να αποκτήσει και τους έξι πολύτιμους λίθους της αιωνιότητας. Οι λίθοι προστατεύονται καλά αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να επιστρατευτούν πολλοί ώστε να αποτρέψουν τα σχέδια του Thanos.

Όταν λέμε πολλοί μην περιμένετε να δείτε μόνο τους γνωστούς:

αλλά και τους:

και πολλούς άλλους.

Να την δω; Η ταινία “έσπασε” ταμεία, λατρεύτηκε από τους φαν και το μόνο σίγουρο είναι πως έπεται και συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι αγαπούν marvel την έχουν ήδη δει.

Πληροφορίες: 2018 – 2h 29min. Δράση, περιπέτεια και φαντασία είναι τα χαρακτηριστικά της ταινίας Avengers: Infinity War. Βαθμολογία στο  Avengers: Infinity War (2018) on IMDb 8.7/10 με 436.088 ψήφους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s