The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν αλλά όχι και η Πρωτοχρονιά. Αυτές τις μέρες δεν θες τίποτα άλλο από το να χαλαρώσεις στον καναπέ σου και να δεις, ειδικά άμα έχεις και πιτσιρίκια, μια Χριστουγεννιάτικη ταινία.

Ο τίτλος της είναι τα “Χρονικά των Χριστουγέννων” και μπορείτε να την δείτε στο τηλεοπτικό δίκτυο Netflix. Είναι και μεταγλωττισμένο ώστε να μπορούν να τo παρακολουθήσουν και οι μικροί μας φίλοι.

Μία ευτυχισμένη 4μελής οικογένεια απολαμβάνει χρόνο με το χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων. Τα δύο αδέρφια, ο Teddy και η Kate, είναι αυτά που θα καταστρώσουν το σχέδιο να καταγράψουν σε κάμερα τον Άγιο Βασίλη την στιγμή που μοιράζει τα δώρα. Στο ρόλο του Santa Claus, ο Kurt Russell.

Τα παιδιά ως γνωστόν όμως είναι περίεργα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα άθελα τους να παρεμποδίσουν την δουλειά του Άγιου Βασίλη που δεν είναι άλλη από το να μοιράσει τα δώρα. Λόγω της γκάφας που έκαναν θα προσφερθούν να βοηθήσουν όπως μπορούν και θα ζήσουν μία περιπέτεια που όμοια της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.

Να την δω; Ανάψτε το τζάκι ή την θέρμανση, φτιάξτε popcorn ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας και χουχουλιάστε μαζί με την οικογένεια σας!

Πληροφορίες: 2018 – 1h 44min. Περιπέτεια, κωμωδία, οικογενειακή και φαντασία είναι τα χαρακτηριστικά της ταινίας The Christmas Chronicles. Βαθμολογία στο  The Christmas Chronicles (2018) on IMDb 7.2/10 με 29.064 ψήφους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s