In the Shadow of the Moon

In the Shadow of the Moon

Μία νέα ταινία έρχεται να προστεθεί στην ταινιοθήκη του Netflix. Η πρόταση του Χρήστου να την δω αλλά και ο πρωταγωνιστής της ταινίας ήταν αυτά που με έκαναν να πατήσω play.

Ο πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον Boyd Holbrook, που στην ταινία υποδύεται τον αστυφύλακα Locke. Ο Boyd, αν έχετε παρακολουθήσει, ήταν ο ένας από τους δύο πράκτορες στην πετυχημένη σειρά Narcos.

Βρισκόμαστε στο 1988 στην Φιλαδέλφεια, στην μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία Πενσυλβάνια των Η.Π.Α. Τρεις διαφορετικοί άνθρωποι όπου τους χωρίζουν λίγα χιλιόμετρα πεθαίνουν από εγκεφαλική αιμορραγία. Ο Locke και ο συνάδελφος του Maddox είναι υπηρεσία και μεταβαίνουν στα τρία αυτά περιστατικά. Ο Locke προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει προαγωγή και να γίνει ντετέκτιβ. Ίσως ήρθε η ευκαιρία του να λύσει το μυστήριο και να πάρει τα εύσημα.

Η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι καθώς θα διαπιστώσουν πως και οι τρεις έχουν περίεργα σημάδια στον αυχένα τους, που τους τα έκανε μία κοπέλα με μπλε κουκούλα. Όλοι ψάχνουν να την βρουν αλλά ο Locke είναι αυτός που θα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη: η κοπέλα είναι από το μέλλον!

Να την δω; Μία μέτρια ταινία που όμως δεν με χάλασε καθόλου που την είδα. Πατήστε play και λύστε το μυστήριο της κοπέλας με την μπλε κουκούλα!

Πληροφορίες: 2019 – 1h 55min. Έγκλημα, μυστήριο, επιστημονική φαντασία και θρίλερ είναι τα χαρακτηριστικά της ταινίας In the Shadow of the Moon. Βαθμολογία στο  In the Shadow of the Moon (2019) on IMDb 6.2/10 με 46k ψήφους.

Την ταινία μπορείτε να την δείτε από το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s