Το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix δημοσίευσε πως η συγκεκριμένη σειρά είχε πάνω από 23,8 εκατομμύρια προβολές τον πρώτο μήνα προβολής της εκτός Αμερικής!
Ο τελευταίος χορός δεν είναι τίποτε άλλο από την τελευταία χρονιά (1998) όπου η μαγική ομάδα του ΝΒΑ, Chicago Bulls, μαζί με τον προπονητή τους, Phil Jackson, κατάφεραν και πήραν το έκτο τους πρωτάθλημα μέσα σε 8 χρόνια.
Ο μπασκετμπολίστας Michael Jordan ή Air Jordan είναι φυσικά ο κύριος πρωταγωνιστής της σειράς. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δείτε και τους Scottie Pippen, Steve Kerr, Dennis Rodman και πολλούς άλλους αστέρες του ΝΒΑ. Επίσης θα δείτε και τους παράγοντες της ομάδας αλλά και παίκτες από αντίπαλες ομάδες, δημοσιογράφους και όλους εκείνους που πλαισίωναν εκείνο τον καιρό τους Chicago Bulls.
Εκτός από την συγκεκριμένη σεζόν θα γίνουν αναφορές και στις προηγούμενες με συνεντεύξεις, στιγμιότυπα αγώνων, παρασκήνια και πολλά άλλα που θα σας κάνουν να βάζετε το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Επίσης, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στα προσωπικά του Jordan όπως η σχέση του με την οικογένεια του και η ιδιαίτερη συμπάθεια που είχε στον πατέρα του.
Αυτά και άλλα πολλά στο The Last Dance !!
Να την δω; Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως δεν είμαι και ο πιο φανατικός φίλαθλος είτε έχει να κάνει με την καλαθοσφαίριση είτε με το ποδόσφαιρο είτε με οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθώ κατά καιρούς αγώνες διαφόρων αθλημάτων. Το The Last Dance εκτός του ότι αναφέρεται σε μία πασίγνωστη ομάδα της εποχής μου αλλά και στον τεράστιο αθλητή Michael Jordan είναι γυρισμένο με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να μην χάνεις το ενδιαφέρον σου και να θες να δεις το επόμενο. Must see για φίλους του αθλήματος και όχι μόνο!
Πληροφορίες: 1 κύκλος (2020) με 10 επεισόδια σύνολο, διάρκειας περίπου 60 λεπτών το καθένα. Ντοκιμαντέρ, ιστορία και βιογραφία είναι τα χαρακτηριστικά της σειράς The Last Dance. Βαθμολογία στο 9.3/10 με 44k+ ψήφους.
Η σειρά έχει ολοκληρωθεί.