Έτερος εγώ – The Other Me (Series)

Για άλλη μία φορά να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κ. Σωτήρη Τσαφούλια για την καταπληκτική σειρά Έτερος εγώ όπου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες παραγωγές του εξωτερικού.

Μετά την καταπληκτική ταινία Έτερος εγώ το 2016 ήρθε το 2019 η σειρά με τίτλο Έτερος εγώ: Χαμένες Ψυχές και ακολούθησε το 2020 ο δεύτερος κύκλος με τίτλο Έτερος εγώ: Κάθαρσις.

Σε αυτή την σειρά θα δούμε γνώριμα πρόσωπα όπως ακριβώς μας είχαν συστηθεί στην ταινία. Έτσι και στους δυο κύκλους της σειράς ένας από τους κεντρικούς μας πρωταγωνιστές είναι ο Δημήτρης Λαΐνης (Pigmalion Dadakaridis), όπου ως καθηγητής εγκληματολογίας βοηθά το έργο της αστυνομίας για την εξυχνίαση σημαντικών υποθέσεων.

Ο πρώτος κύκλος πραγματεύεται τον εντοπισμό ενός κατά συρροή δολοφόνου ο οποίος φαίνεται να ακολουθεί συμβολισμούς των άθλων του Θησέα στους φόνους του, ενώ ο δεύτερος κύκλος αφορά και πάλι έναν κατα συρροή δολοφόνο με θύματα νεαρές γυναίκες οι οποίες φέρουν την μέδουσα ως τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού τους. Και στους δύο κύκλους γίνεται συνεχώς αναφορά στην υπόθεση που είχε απασχολήσει τις αρχές στην ταινία Έτερος εγώ.

Όπως ανέφερα και για την ταινία, ένα μεγάλο μπράβο και για το μακιγιάζ. Σαν να βλέπεις ρεαλιστικές σκηνές από ταινίες και σειρές του εξωτερικού.

Πολύτιμη θα αποδειχθεί και η συμβολή του Ηλία Βελισσαράτου στο έργο της αστυνομίας (Constantine Markoulakis), ο οποίος είναι συνάδελφος και φίλος του Δημήτρη Λαίνη. Το cast συμπληρώνουν οι Petros Lagoutis (υποδύεται τον αστυνόμο Σκλαβή), Manos Vakousis (ως προιστάμενος της Αστυνομίας), Spiros Papadopoulos (ως αργηχός της Αστυνομίας), Vicky Papadopoulou (ως δημοσιογράφος), Katerina Didaskalou (ως υπεύθυνη των εγκληματολογικών εργαστηρίων), Vassilis Risvas (ως ιατροδικαστής), Gerasimos Gennatas (ως το αφεντικό της νύχτας) και πολλοί πολλοί άλλοι.

Να την δω; Εξαιρετική σειρά και αναμένουμε με αγωνία και τον τρίτο κύκλο με τίτλο Έτερος εγώ: Νέμεσις που θα κυκλοφορήσει λογικά τον Σεπτέμβριο του 2022 και πάλι στο Cosmote TV.

Πληροφορίες: 3 κύκλοι (2019-2023) με 24 επεισόδια σύνολο διάρκειας περίπου 45 λεπτών το καθένα. Δράμα, έγκλημα, θρίλερ και μυστήριο χαρακτηρίζουν την σειρά Έτερος εγώ. Βαθμολογία 9/10 με 5k+ ψήφους.

 The Other Me
(2019) on IMDb

https://www.youtube.com/watch?v=DuPk1GiWy18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s